• Gyakori kérdések
  • Gyakori kérdések

Ha esetleg még nem kaptál mindenre választ...

Ha esetleg még nem kaptál mindenre választ...

Már telefonos foglaláskor szeretném tudni, ha valamilyen komolyabb egészségügyi probléma áll fenn, esetleg orvosi kezelés alatt állsz. Ettől is függhet ugyanis, hogy szabad-e masszírozni, vagy sem. Ezt feltétlen említsd meg!

Mint ahogy a „Fontos információk”-nál is olvasható, a kezelések a megbeszélt kezdés előtt legkésőbb 48 órával mondhatók le, vagy tehetők át más időpontra. Amennyiben később változtatsz, vagy egyáltalán nem jössz el, a kezelést ki kell fizetni attól függetlenül, hogy igénybe vetted-e vagy nem, és attól függetlenül, hogy milyen indokkal szeretted volna áttenni, vagy lemondani. Masszázs bérlet esetén a bérletből egy alkalmat felhasználtnak tekintünk (vagyis egy alkalom “elvész”)!

Próbálj meg a kezelést megelőző legalább egy órában nem enni, de üres gyomorral se gyere. Érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani.

Igyál sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezeted ki tudja üríteni.

Parkolásra házunk előtt nyílik lehetőséged.

Abban az esetben, ha késve érkezel, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő sajnos a Te masszázsidődből veszik el. A többi vendég érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetnie. Természetesen, ha van rá lehetőség, max. 15 percet tudok várni a kezdéssel. Légy szíves, ha tudod, hogy késni fogsz, telefonon mindenképpen jelezd!

Olajos, illetve krémes masszázs esetén a kezelendő testfelületet kell szabaddá tenni, a nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak.

 Véleményem szerint a masszázs ideje alatt a legfontosabb, hogy el tudj lazulni. Amennyiben bármi gátol, hogy fedetlenné tedd a masszírozandó testrészt, akkor természetesen ruhában is maradhatsz, ebben az esetben olaj nélkül történik a masszázs. Fontos ilyen esetben, a kényelmes ruha viselete.

Sokan félnek megkérdezni, pedig jó tudni: mivel a masszázs Érted van, az a Te javadat szolgálja. A lényeg, hogy Te jól érezd magad. Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben – pedig nem az.

Vagyis, ha csendben relaxálnál, jelezd nyugodtan, és egy szót sem fogok szólni. Ha beszélgetni szeretnél közben, vagy kérdéseid vannak: beszélgetni és válaszolni fogok.

Természetesen! Ha a kezelés alatt bármilyen kellemetlen, erős fájdalmat, vagy más kényelmetlenséget érzel, azt azonnal jelezd, hogy a masszázs erőssége a komfortérzetednek mindenkor megfelelhessen.

 

Lehetőséged van a helyszínen készpénzzel, illetve kártyával is fizetni, rendelkezem kártyás terminállal is.

Nem szükséges, köszönöm. Ha jól esett a kezelés, írj egy kommentet róla az oldalra, vagy ajánld ismerőseidnek!

| KAPCSOLAT

  • +36 30 249 6828
  • schindlermariann@gmail.com

| FONTOS

Telefonon napközben nem mindig, vagy csak korlátozottan vagyok elérhető. Ha konkrét tanácsra, eligazításra van szükséged, kérlek, kérj időpontot konzultációra vagy üzenj bátran e-mailben! Biztosítalak, hogy kérdésed nem marad megválaszolatlan!

| JOGVÉDELEM

Az oldalon megjelent minden írás Schindler Mariann szellemi tulajdona. (1999. évi LXXVI. tv.) Másolni azt – akár részleteiben – csak és kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyével és a forrás egyértelmű, névvel és aktív linkkel történő megjelölésével lehet. Egyéb esetben a jogtalan felhasználó használati díjat köteles fizetni.

Fotók: Holczinger Szandra, Sipos Zsuzsanna
Arculat, grafikák, webdesign: Molnár Mariann